Vă rugăm să citiți și să parcurgeți cu atenție pașii de mai jos!

Pentru a putea urma cursul Sănătos de mic, primul pas îl reprezintă crearea unui cont pe site. Pentru aceasta, dați click pe butonul de culoare verde din meniul principal sau accesați acest link: https://cursuri.sanatosdemic.ro/inscriere/.

Cursul Sănătos de mic este disponibil tuturor celor interesați de alimentația sănătoasă a copiilor.

Dacă sunteți cadru didactic sau medical dintr-o grădiniță de stat, cursul Sănătos de mic este GRATUIT. Pentru a beneficia de gratuitate, va trebui să atașați în formularul de înscriere o adeverință doveditoare de la locul de muncă și diploma după ultimele studii absolvite.

Dacă sunteți cadru didactic sau medical dintr-o grădiniță privată, va trebui să atașați în formularul de înscriere dovada plății de către grădiniță a programului. Programul se poate achiziționa de aici. Puteți să participați la curs și achitând individual cursul – îl puteți achiziționa de aici.

Dacă nu sunteți cadru didactic sau medical și doriți să faceți cursul Sănătos de mic, vă rugăm să atașați în formular dovada plății cursului. Cursul se poate achiziționa de aici.

Atenție! Adeverința și diploma, respectiv factura sunt obligatorii pentru finalizarea înscrierii. În lipsa lor, nu veți putea trimite cererea de înregistrare, de aceea, vă rugăm să vă asigurați că le aveți la îndemână când începeți să completați datele din formular.

Veți completa informațiile personale în formular:

Diferențierea tipului de cont se face la selectarea categoriei de cursant în care vă încadrați:

Dacă veți alege “Cadru didactic” sau “Cadru medical”, indiferent că proveniți de la o grădiniță de stat sau de la una privată, vor apărea câmpuri specifice pentru completarea acestor informații – tipul de grădiniță și numărul/ numele acesteia:

Dacă veți alege “Cadru didactic” sau “Cadru medical”, indiferent că proveniți de la o grădiniță de stat sau de la una privată, va apărea și câmpul “Cod numeric personal”. Această informație este necesară pentru eliberarea diplomei la finalul cursului:

În pasul următor, va trebui să încărcați fie adeverința de la locul de muncă (dacă lucrați la o grădiniță de stat) și diploma, fie factura primită de grădinița privată la achiziționarea cursului:

Dacă ați ales variantele “Părinte” sau “Altele”, nu veți mai avea de completat câmpurile despre tipul și numărul/ numele grădiniței, ci va trebui să încărcați direct factura primită la cumpărarea cursului:

Înainte de a finaliza înscrierea, va trebui să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare a site-ului și să bifați atât termenii și condițiile, cât și acordul de prelucrare a datelor dumneavoastră personale de către Asociația SAMAS – pentru mai multe detalii, puteți accesa linkurile menționate în formular:

 

După completarea câmpurilor din formular și încărcarea documentului care dovedește încadrarea într-una dintre categoriile de cursanți, dați click pe butonul “Înscriere” de la finalul formularului. Veți vedea un mesaj de confirmare:

Atenție: nu veți primi un mail de la noi decât după verificarea datelor introduse în formularul de înscriere. Este posibil să vă contactăm, telefonic sau prin email, pentru a vă solicita anumite informații suplimentare.

Dacă înscrierea la curs va fi aprobată, veți primi un email cu subiectul “Aprobare acces cont” și următorul conținut:

 

Va trebui să creați o parolă de acces la contul de pe site. Dând click pe butonul de culoare roșie numit “Setează datele acces cont” veți fi direcționați spre o pagină din site:

Din motive de securitate a accesului la cont, vă rugăm să nu utilizați parole simple (de exemplu: “123456” sau “parola”). Este posibil chiar să vi se afișeze un mesaj automat de avertizare de tipul acesta:

 

După ce vă veți crea parola, veți vedea un mesaj de confirmare și vă veți putea accesa contul de cursant:

Puteți ajunge în cont și dând click pe linkul “Autentificare” din partea dreaptă, sus, a paginii:

Pentru intrarea în contul de cursant, va trebui să completați datele de acces – adresa de email cu care v-ați înscris și parola stabilită în pasul anterior:

După autentificare, veți vedea un mesaj de confirmare:

Pentru a avea acces la datele contului de client și la cursurile corespunzătoare categoriei de cursant în care v-ați înscris, va trebui să dați click pe linkul “Contul meu” din partea dreaptă, sus, a paginii:

Pentru detalii despre modul în care se derulează cursul, vă rugăm să dați click aici sau să accesați pagina “Cum particip la curs” din meniul “Linkuri utile” din partea de jos a paginilor site-ului:

Note:
– este posibil să existe mici întârzieri în livrarea mesajelor pe email, cauzate de servere. În cazul în care, după câteva minute de la afișarea mesajului că v-a fost trimis un email, acesta nu apare în căsuța dumneavoastră de email, vă rugăm să verificați inclusiv dosarele de spam/ bulk/ junk;
– dacă vă uitați parola, o puteți schimba din pagina de autentificare în cont – veți completa adresa de email cu care ați creat contul și veți primi un link pentru a crea noua parolă;
– pentru probleme legate de crearea sau accesarea contului de cursant, vă rugăm să ne scrieți la contact@sanatosdemic.ro, descriind situația cu care vă confruntați.