Cremă de goji
INGREDIENTE/4 porții
- ½ cană goji (50g)
- 1 banană (150g)
- 4-5 curmale (20g)
- 4 caise uscate (20g)
- ½ cană nuci (50g)
- ¼ cană fulgi de migdale (20g)
- 4 căpșune pentru decor (40g)
MOD DE PREPARARE:
Se înmoaie goji în 100 ml apă pentru cca 10-15 minute. Se pun în chopper ingredientele uscate și se mărunțesc bine. Se adaugă curmalele și caisele și se mixează. Se scurg goji de apă și se pun în chopper împreună cu banana. Se mixează toate ingredientele până se obține o pastă. Se împarte crema în 4 pahare și se decorează cu căpșune.
Valori nutriționale (pentru 1 porție):
Calorii: 213; Lipide: 11 g; Carbohidrați: 19 g; Fibre: 2 g; Proteine: 6 g; Vitamina A: 1% DZR*; Vitamina C: 3% DZR*
*DZR=doza zilnică recomandată
The post Cremă de goji appeared first on Sănătos de Mic.