Brioșe cu dovleac, pui și măr
Timp de preparare: 40-50 min
Ingrediente/20 bucăți
- 350 g dovleac, decojit și tăiat bucăți
200 g măr, decojit și tăiat bucăți
20 g ulei de măsline extravirgin
350 g carne de pui tocată
3 crenguțe pătrunjel proaspăt tocat
2 ouă
150 g făină
½ plic praf de copt
½ linguriță sare
1 vârf cuțit piper
Mod de preparare:
Se pun în blender dovleacul, mărul, uleiul și se toacă până la o consistență fină. Se adaugă ouăle, făina, praful de copt și restul ingredientelor și se amestecă
Se pune compoziția cu lingura in forme de brioșe și se coc la 200 °C, 25-30 minute.
Valori nutriționale/bucată
Calorii: 130.5 kcal / Carbohidrați: 13.78 g / Proteine: 8.53 g / Grăsimi: 4.74 g
The post Brioșe cu dovleac, pui și măr appeared first on Sănătos de Mic.