Fursecuri sărate


Timp de preparare: 10 minute + timp de coacere: 20 minute
Ingrediente (16 bucăți)
1 porție = 2 bucăți
- 200 g făină cernută
- 150 g fulgi de ovăz
- 1 plic praf de copt
- 3 linguri margarină topită
- 1 ou mare (bătut)
- 200 ml Băutură Alpro Ovăz No Sugars
- 50 g brânză sărată
- ½ linguriță chimen
Mod de preparare:
Într-un bol se amestecă făina cernută, fulgii de ovăz, praful de copt și chimenul. Într-un bol separat, se bate cu telul margarina topită, oul, băutura Alpro Ovăz No Sugars, până se obține un amestec omogen. Apoi se adaugă amestecul de făină, brânza rasă și se amestecă totul. Se formează biluțe din câte o lingură de aluat și se pun pe hârtie de copt, în tavă. Se coc în cuptorul preîncălzit la 200°C în jur de 15-20 minute.
Valori nutriționale (pentru 1 bucată):
Calorii: 122 / Lipide: 5 g, grăsimi saturate 1 g Carbohidrați: 15 g, Fibre: 1 g / Proteine: 3 g
The post Fursecuri sărate appeared first on Sănătos de Mic.