Meniu pentru o zi de Paște
Tentația de a mânca mult sau de a da iama prin dulciuri este mare în această perioadă, în care mamele, bunicile, mătușile și toate rudele de sex feminin din familie se întreg în meniuri care mai de care mai elaborate, pentru masa de Paște. Dr. Diana Voican, medic pediatru și director medical al programului Sănătos de mic, ne propune următorul meniu de Paște:
Mic dejun
- Ou roșu cu o felie de pâine de casă, muștar și un castravete (vezi AICI câteva idei creative pentru vopsit ouăle de Paște)
- O felie de cozonac
- Un pahar de lapte
Gustarea de dimineață
- 3 căpșune
Prânz
- Borș de miel cu smântână și verdeață proaspătă
- Bețișoare de cartof dulce cu sos de iaurt, salată verde și ridichi
- Chifteluțe de curcan
- O felie mică de tort
Gustarea de după-amiază
- Minipască sau o felie de pască
Cină
- Drob de miel cu o felie de pâine de casă
- Salată baby spanac, ridichi, ceapă verde și roșii cherry
The post Meniu pentru o zi de Paște appeared first on Sănătos de Mic.